Skip to content

AANGENAME KENNISMAKING!

Wij creëren magie op evenementen.

The Circle Group ondersteunt alle visuele aspecten van publieks- en bedrijfsevenementen. Van audiovisuele ondersteuning en meubelverhuur tot droneshows en special effects.

Op zoek naar een vleugje magie op uw evenement? Wij helpen u graag.

Onze diensten

Ons ervaren team van geluidstechnici en audiovisuele experts zorgt ervoor dat uw geluidsinstallatie en schermen perfect afgestemd zijn op de locatie en het publiek.

Special effects & decoratie

Spectaculaire shows, indrukwekkende laserlichteffecten, meeslepende rook- en mistshows, boeiende holografische projecties en nog veel meer.

Design meubels verhuur

Of u nu een elegant galadiner organiseert, een trendy bedrijfsfeest plant of een trendy loungehoek wilt creëren, ons assortiment designmeubilair biedt voor elk type evenement de perfecte oplossing.

Drone shows

Van betoverende lichtshows tot ingewikkelde formaties en op maat gemaakte berichten: onze droneshows creëren onvergetelijke momenten voor elke gelegenheid, of het nu bedrijfsevenementen, bruiloften, concerten of grote feesten zijn.

Verkoop van vuurwerk

Met een breed scala aan levendig en kwalitatief hoogstaand vuurwerk garanderen wij dat u uw speciale gelegenheden kunt verlichten, van bruiloften tot verjaardagen, van festivals tot bedrijfsevenementen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche hebben we een breed scala aan oplossingen om evenementen naar een hoger niveau te tillen, zowel technisch als visueel.

Uiteraard zijn wij trots op onze projecten.

Op zoek naar verfrissende ideeën of concrete voorbeelden? Ontdek onze favoriete projecten van de afgelopen jaren.

“Bij het organiseren van een live-evenement maakt het niet uit hoeveel mensen er in het publiek zitten. Het leveren van een naadloze en bijna perfecte prestatie is belangrijk – er zijn geen tweede kansen. Het is die adrenalinekick van het leveren op de grote dag die onze medewerkers geeft de meeste voldoening.”

Enkel perfect is goed genoeg!
Innovatie benutten voor onvergetelijke ervaringen

State-of-the-Art apparatuur

We zijn er trots op dat we voorop blijven lopen op technologisch gebied. Onze inventaris beschikt over de nieuwste audio- en visuele apparatuur, zodat uw evenement is uitgerust met eersteklas oplossingen voor onberispelijk geluid en verbluffende beelden.

Professionele Techniekers

Onze ervaren technici zijn niet alleen experts op het gebied van de apparatuur, maar zijn ook zeer bedreven in het oplossen van problemen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Zij zullen nauw met u samenwerken om uw unieke vereisten te begrijpen en uw visie feilloos uit te voeren.

Op maat van de klant

Elk evenement is uniek, en dat geldt ook voor onze oplossingen. Wij werken met u samen om onze audiovisuele ondersteuning af te stemmen op uw specifieke behoeften, of het nu gaat om het opzetten van een meeslepend projectiesysteem voor een productlancering of het leveren van kristalhelder geluid voor een keynote spreker.

Naadloze integratie

Ons team integreert audio- en visuele elementen naadloos om een harmonieuze en boeiende sfeer te creëren. Van high-definition displays tot dynamische verlichting, wij zorgen ervoor dat alle componenten samenwerken om uw publiek te boeien.

NIEUWS

Ontdek nieuwe projecten,
technologieën en meer

INDOOR DRONE SHOW

Indoor drone show with 40 drones at festivak 2023
Read More

DAY FIREWORKS

Openings show with day fireworks for AFAS Software
Read More

GASBOOM

7theaven now offers now the Showven Gasboom Gasboom is the safest gas flamer ever on the market, with a series of safety features including 0.1s super sensitive flame monitoring, cascadable
Read More