Skip to content

FABULA PRODUCTIONS

Design meubilair voor uw evenement.

Of u nu een elegant galadiner organiseert, een trendy bedrijfsevenement plant of een trendy loungehoek wilt creëren, ons assortiment designmeubilair biedt de perfecte oplossing voor elk type evenement.

Ontdek onze oplossingen

Meubels kunnen ter plaatse worden afgeleverd en geïnstalleerd of worden opgehaald in ons magazijn. Zowel korte als lange termijn verhuur is mogelijk. 

ONS MEUBILAIR

Designmeubilair voor uw evenement

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van verfijnde en stijlvolle meubels die een vleugje elegantie en luxe toevoegen aan elke gelegenheid.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, bruiloft of gala, onze exclusieve collectie zorgvuldig vervaardigde stukken zorgt ervoor dat uw evenement klasse en verfijning uitstraalt. Van chique eigentijdse ontwerpen tot tijdloze klassiekers, onze meubelselectie is afgestemd op de uiteenlopende behoeften van uw evenement.

Elevating Events:
Sfeer creëren en herinneringen creëren

Uitzonderlijke selectie designmeubels

Wij bieden een samengestelde selectie designmeubels die verder gaan dan het gewone. Onze inventaris is een bewijs van de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp en biedt u toegang tot unieke, opvallende stukken die elke ruimte naar een hoger niveau tillen.

Flexibele huuropties

Wij geloven in het toegankelijk maken van designmeubilair voor iedereen. Daarom bieden wij flexibele huurmogelijkheden, of u nu meubels voor een dag, een week of langer nodig heeft. Bij ons kunt u uw ruimte transformeren zonder een langetermijnverplichting.

Op maat gemaakte ontwerpoplossingen

Wij begrijpen dat elke ruimte anders is en daarom bieden wij gepersonaliseerde ontwerpoplossingen. Of u nu een gezellige woonkamer of een uitgestrekt kantoor inricht, wij werken met u samen om een meubelplan op maat te creëren dat de functionaliteit en esthetiek maximaliseert.

Moeiteloze levering en installatie

Ons team integreert audio- en visuele elementen naadloos om een harmonieuze en boeiende sfeer te creëren. Van high-definition displays tot dynamische verlichting, wij zorgen ervoor dat alle componenten samenwerken om uw publiek te boeien.

NIEUWS

Ontdek nieuwe projecten,
technologieën en meer

OPERATING PERMIT IN THE CATEGORY SPECIFIC

Matrix droneshows is very proud to announce that we are the first Belgian drone show company that has an operating permit in the category ” specific “. Our drones meet the
Read More

a unique spectacle for a private event

Matrix Drone Shows partnered with GSP2 to create a unique spectacle for a private event in Belgium. The event featured a combination of a drone light show and LED mapping
Read More

THE CIRCLE GROUP : A NEXT LEVEL SHOW EXPERIENCE

Read More